Gold Cat Friendly

Tenim la satisfacció d’anunciar-vos que l’Associació Internacional de Medicina Felina (ISFM) ens ha atorgat la Certificació Gold Cat Friendly Clinic que ens acredita com a Hospital Veterinari on:

• Entenem les necessitats i comportament únics dels gats
• Estem formats en com manipular-los de manera respectuosa, amable i empàtica.
• Disposem d’instal·lacions amb sala d’espera, consultes i sala d’hospitalització exclusives per als gats.
• Disposem dels equipaments necessaris per tractar als pacients felins
• Vetllem per fer que la visita al veterinari sigui una experiència agradable pel gat i per l’humà que l’acompanya.

D’aquesta forma volem ajudar-vos a disminuir l’estrès associat al fet de venir al veterinari i afavorir el correcte control mèdic dels gats evitant futurs problemes de salut.

La nostra mútua mèdica per gats us permet tenir-los en les millors condicions, ja que inclou diferents serveis depenent de l’edat del pacient:

• Test de leucèmia i immunodeficiència felina per a cadells nascuts a l’exterior o adults que hi fan part de la seva vida.
• Urianàlisi (analítica d’orina) per detectar d’una manera fàcil i ràpida tant possibles problemes renals com possibles càlculs urinaris o infeccions d’orina.
• Analítica sanguínia per valorar la funció de la glàndula tiroides i detectar una malaltia freqüent com l’hipertiroïdisme felí.

• Neteja de boca per ajudar a combatre problemes de tosca puntuals així com les gingivitis cròniques que molts gatets pateixen.
• Programes geriàtrics que inclouen una analítica complerta (per valorar funció renal, hepàtica, nivell de glucosa, colesterol, proteïnes plasmàtiques, aparició d’anèmia, d’infecció), radiografia de tòrax i ecografia abdominal, electrocardiograma i urianàlisi.

Sense oblidar que totes les visites, revisions, vacunes i desparasitacions internes són gratuïtes i que la resta de serveis mèdics així com perruqueria i botiga tenen descomptes.
Volem oferir-vos un servei de medicina felina complet que vetlli perquè la visita al veterinari sigui una experiència agradable i profitosa.

 

 

 

 

 

 

TOT MIMA’NS , LA NOSTRA MÚTUA GAT

 

QUE ÉS TOT MIMA’NS?

És un servei que us oferim per a que el teu animal i tu tingueu una sèrie d’avantatges a totes les nostres seccions (botiga, perruqueria i veterinari). El període de durada de la mútua és d’un any.

QUINES MODALITATS HI HA?

* QUOTA BÀSICA (per gats de menys de 8 anys)
Per tan sols 23 € al mes gaudireu dels següents actes veterinaris:

Si és CADELL (menors d’un any): vacunes + 2 anàlisis coprològics + microxip + desparasitació interna cada 3 mesos + test leucemia i inmunodeficiència + TOTES les visites que necessiteu.

Si és ADULT (entre 1 i 8 anys): vacunes anuals + desparasitació interna cada 3 mesos + analítica de tiroides + neteja de boca anual + tira i densitat urinària + TOTES les visites que necessiteu.

* QUOTA SÈNIOR (per a gats de més de 8 anys)
Les necessitats dels gats varien amb l’edat i per això us oferim encara més per 33 € mensuals:

Vacunes anuals + desparasitació interna cada 3 mesos + analítica de tiroides + neteja de boca anual + programa sènior anual + test disfunció cognitiva + TOTES les visites que necessiteu.

Als serveis NO descrits anteriorment, s’han d’aplicar els següents descomptes:

Visita d’urgència: 50%
Cirurgies programades: 25%
Cirurgies d’urgència: 10%
Proves clíniques 25%
Injectables normals 40%
Injectables especials 20%
Eutanàsia 40%
Servei de perruqueria 15%
Botiga (complements, pinsos) 10%
Microxip 40%

Els medicaments i els pinsos medicalitzats no disposen de descompte.

Per a tots els serveis veterinaris existeix una carència de 10 dies. Existeixen carències especials en els casos seguents:

Cirurgies programades: 2 mesos
Hospitalitzacions: 1 mes
Control de la gestació i seguiment: 6 mesos

QUINA ÉS LA FORMA DE PAGAMENT?

Podeu pagar la vostra mútua en una sola vegada o en dues quotes.

DEMANEU MÉS INFORMACIÓ A QUALSEVOL DELS NOSTRES CENTRES