icona-mimans-blanc

El meuBlog

Blog Veterinari

En aquest bloc trobaràs l'actualitat del dia a dia
del nostre hospital veterinari, on explicarem
procediments, casos, tractaments, etc…

Miriam Porta – Tibet, Cora i Dana

TIBET

Estimada família, sóc Tibet. Els meus papis em van trobar per les xarxes socials i van decidir donar-me una oportunitat. Vivia en una granja amb més gossos i el meu germà, però al meu germà ho van adoptar ràpid, ja que estava sa. Jo tinc leishmaniosi i vaig estar molt malit. Per això tardo més a trobar una família, però gràcies a les persones que em van cuidar al refugi i gràcies als meus papis, ara estic molt bé, sóc molt molt feliç i tinc moltes germanetes amb mi, fins i tot convisc amb un gatet. He tingut molta sort i la veritat que ells també.

 

CORA

Estimada família, jo sóc Cora. Una sabuda autèntica. Una protectora de l'Escala em va trobar amb la meva mare i els meus germans. La meva mami estava malita i nosaltres heretem aquesta malaltia. Per sort la van agafar a temps i ens vam salvar tots. La meva mami em va trobar per xarxes socials també i va venir fins al meu refugi per emportar-m'hi. Només tenia dos mesos de vida. Sempre hem fet molt bon equip encara que li hagi fet patir una mica. Era jove i molt entremaliada, avui dia visc en una casa molt gran amb moltes germanetes i germanets i no puc estar més feliç.

 

DANA

Estimada família, jo sóc Dana. La meva història és més complexa, la mami encara no formava part de la meva vida. Em van trobar en una casa de Badajoz amb uns quaranta gossets més. El senyor que ens cuidava tenia la Síndrome de Noè. Amb el temps va morir i tots els que ens trobàvem vam haver de sobreviure com vam poder. Jo vivia amb tots els meus germans. Quan em van trobar estava molt prima i greument ferida. Per sort la protectora em salvo i gràcies a ells el papi va poder contactar amb mi. Em feia por la gent i em va costar molt confiar i deixar-me estimar. Després va aparèixer la meva mami i gràcies a ells ara sóc una bretona afectuosa, juganera i molt sociable. No hi ha res com tenir uns bons papes que t'estimin i et mimin com ho fan els meus amb mi.

 

Hola!

Subscriu-te a la nostra Newsletter
per estar informat sobre els
últims Cursos i Notícies.

Hola!

Subscriu-te a la nostra Newsletter per estar informat sobre els últims Cursos i Notícies.

Urgències TLF:938148943