Veterinari Urgències 24h

Veterinari Urgències 24h

A Mima'ns trobaràs veterinaris i auxiliars preparats per assistir-vos les 24 hores del dia, 365 dies a l'any.

Estem oberts les 24hores del dia i comptem amb un equip humà i tecnològic preparat per actuar de forma instantània en aquelles situacions que necessitin una resposta immediata.

PROCEDIMENT

Preguntes més freqüents

A les nostres instal·lacions és necessari l'ús de mascareta en tot moment i la utilització de gel antisèptic. L'accés a l'hospital es limita d'acord amb les indicacions del Procicat per vetllar per la seguretat de tothom.

Sí, hi pots acudir en qualsevol moment, nosaltres ens encarregarem d'informar posteriorment el teu veterinari.

Pots contactar amb nosaltres al 938 148 943 i el nostre equip veterinari. Disponible les 24 hores, us orientarà sobre com actuar.

El nostre equip, disponible les 24 hores, farà un triatge del vostre estat i valorarà el grau de gravetat del vostre cas. El temps d'espera variarà en funció de la gravetat dels altres pacients i del volum de visites, d'aquesta manera atendrem tots els nostres pacients d'urgències per ordre de prioritat mèdica.

En cas d'urgencais podeu acudir al nostre hospital de forma immediata i el nostre equip us atendrà el més aviat possible, segons ordre de prioritat mèdica. Per evitar llargues esperes et recomanem contactar prèviament amb el nostre equip al 938 148 943 i valorarem si heu de venir de forma immediata o podem concertar-vos una cita.

Sí, disposem d´aparcament gratuït a la mateixa porta de l´hospital.

Sí, el nostre equip et concertarà cita perquè la visiteu i us informem de la seva evolució

El nostre hospital està preparat per fer cirurgies en qualsevol moment prèvia valoració del nostre equip d'urgències.

Sí, us oferim la possibilitat de fraccionar el vostre pagament. Pots consultar condicions especials o promocions a qualsevol dels nostres centres.

El nostre equip està preparat per a antender qualsevol urgència (24/7)

Podeu consultar els diferents tipus de visita les 24hores al 938148943. Quan arribeu i un cop valorat el cas se us elaborarà un pressupost aproximat segons les recomanacions mèdiques del nostre equip veterinari.

El nostre hospital compta amb l'acreditació GOLD CAT FRIENDLY, màxima categoria atorgada als hospitals amb un equip mèdic específicament format i instal·lacions especialment adaptades per reduir l'estrès i oferir una millor cura i maneig de l'espècie felina. Pots contactar amb nosaltres i t'indicarem la millor manera de transportar el teu gat fins al nostre hospital.

Si és un gos o un gat comprovarem si porta microxip per saber si pertany a algú. En cas contrari haureu de contactar amb la protectora CAAD Penedès per fer-vos-en càrrec. Si es tracta d´una espècie protegida, contactarem amb els Guardes Forestals i ens farem càrrec de l´animal fins a la seva recollida.

Fent una ecografia a partir del dia 25 post-muntanya o una radiografia a partir del dia 40 post-muntanya.

 Tot i que hi ha diferències entre gosses i gates, si fa més de 3 hores que ha trencat aigües i no ha expulsat cap cadell o saps que en queda algun has de venir perquè l'equip veterinari valori si estem davant d'una distòcia.

Sí, contacteu amb l'hospital i segons la gravetat del cas us indicarem si heu de venir de forma immediata o si us programem una visita.

Sí sempre que ens portis la recepta recent del teu veterinari.

Podem ajudar-te?

A Mima'ns trobaràs veterinaris i auxiliars preparats per assistir-vos les 24 hores del dia

CASOS TRACTATS

Urgències TLF:938148943